Promenad och halloween

Nyss hemkommen efter promenad med Ludde. Det finns så mycket fina vägar här omkring. Tyvärr mötte vi inte några andra hundar så det blev inte så mycket skvallerträning tyvärr men vi tränade på att stanna och vänta. Idag är det ju den rätta halloweendagen så ikväll ska jag hjälpa min lillebror med det som behövs eftersom han ska gå och knacka dörr med några av sina vänner. Ska slänga mig iväg på cykeln snart för att köpa godis. Man måste ju vara förberedd en dag som denna :P


Hemma igen

Ja nu är vi hemma hos mig igen efter en helg full av saker att göra! I fredags firade vi min syster som fyllde år, i lördags var det middag hos Alex föräldrar och i söndags var det en heldag på jobbet. Det kan verkligen vara skönt att ha de fullspäckat med grejer i några dagar, man uppskattar dagarna där man inte har massa planerat mer då haha. Idag har vi haft en heldag på stan. Det blev lite kläder till mig. Jag är faktiskt imponerad över att det inte blev en enda hungrej. Brukar alltid sluta med att jag har köpt halva djuraffären annars haha :) imorn blir det mer jobb och så ska jag försöka hitta på något kul med Ludde :)


Födelsedag

Idag fyller min syster hela 26 år. Grattis till henne :) Så ikväll blir det födelsedagsmiddag med massa gott. Alex och jag har varit och hämtat en soffa idag och ställt på övervåningen där vi har tv och massa annat. Det har helt enkelt blivit vår spel- och filmhörna där man får göra allt som man inte får i det vanliga vardagsrummet haha. Gav mig även ut i kylan innan för att cykla iväg och köpa frukt. Tyckte utbudet hör hemma va lite dåligt. Så nu har vi en egen fruktskål full med frukt i vårt tv-rum.


Ölandsbesöket

Nu är vi hemma från Öland och vi har haft det hur trevligt som helst med promenad med alla hundarna, mys med vovarna och så fika. Alex har även hittat sig en ny kärlek. Nämligen en frans bulldog som heter Molly. Henne skulle vi inte ha något emot att adoptera haha. Imorn så bär det av hemåt till mig igen och då ska det hårdtränas med klickern. Ska även komma igång med spårningen igen. Har inte blivit något på ett tag eftersom flytten har tagit upp en del tid. Men nu jädrar har vi flyttat klart så nu sätter vi igång igen!
 
 
Alex och han trueee loove!

En helt vanlig måndag

Som sagt, idag är en helt vanlig måndag. Vi är hemma hos Alex föräldrar och bara tar det lugnt. Ludde ligger helt utslagen på golvet. Han är helt slut verkligen. Det måste ta på krafterna att helt plötsligt bli en city dog haha. Imorgon ska vi åka över till Öland och hälsa på Alex syster och hennes nya kille och hälsa på. Det ska bli superkul att se hur de har det :) nu ska det sitta fint med kaffe och glass efter maten!


skvallerträna

Nu bor vi ju i den stora staden där det till och med finns gatlysen som lyser på kvällen. Detta plus att vi inte längre har så pass stor tomt så man kan ut och springa, rastas och leka på den innebär att det blir betydligt mycket fler promenader om dagen. Vi brukar vara ute och gå ca fyra gånger om dagen. På grund av detta har matte tyvärr upptäckt vad som behövs tränas på och det är hundmöten. Ludde blir helt till sig när vi möter någon ute och det vill jag få bukt på. Därför ska vi ta upp skvallerträningen igen. Vi höll ju på lite med det innan men eftersom vi inte mötte någon när vi var ute och gick så gav jag upp det ganska snart. Men här möter man faktiskt en hel del hundar, cyklar, barn och ja allt möjligt så här är det faktiskt lönt. Så imorn ska jag iväg och köpa ett paket korv så jag kan belöna med (nej jag ska inte trycka i honom hela paketet) och en ny klicker! Lets go!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2992812/images/2012/pic_508472a9e087c322883d3f7f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2992812/images/2012/pic_508472aa9606ee77ac637ce4.jpg" class="image">


Viltspåra tillsammans

Nu när vi ska flytta så är jag sugen på att försöka dra ihop ett gäng och spåra tillsammans så man kan hjälpa varandra. Vi bor i ett område som är super att lägga spår i både för nybörjare och om man är mer van. Vi bor på en gata med typ hundra hundägare haha. Finns det intresse där ute för att börja viltspåra eller fortsätta tillsammans med fler? Jag kan bidra med klöv och blod för de som behöver. Jag hjälper även jättegärna till så gott jag kan om ni känner att det behövs :) Hör av er om ni är sugna!
 

RSS 2.0