Skärtorsdagen

Är hemma hos min mamma idag hälsar på med hopp om att få se ett gäng påskakärringar! När min lillebror kommer hem sen så ska jag hjälpa honom med smink och kläder. Kanske några gladpåskkort också. Jag tycker nog att det är minst lika roligt som honom. På tal om roligt så är det så mycket skoj som händer i mitt liv framöver så jag hade totalt glömt bort min födelsedag som är om någon vecka. Jag har dunsar massor av fina vintageklänningar också som jag kan visa i ett annat inlägg då kan jag passa på att skriva om det roliga med! Ha nu en riktigt fin påsk och är mycket mat!


Vår och småfåglar

Ååh! Solen är här och jag och Ludde kan sitta på balkongen och bara njuta hur mycket som helst om dagarna. Vi kan gå ordentliga långromenader utan att frysa och utan att Ludde behöver lida på grund av alla snöbollar han får i pälsen. Eller snöbollar vet jag inte om jag vill kalla det. Snarare snöklot! Jag kan vädra i mer än tre minuter utan att det blir superkallt här inne.
 
För ett tag sen så var jag och min mamma ute och plockade björkris så nu har jag ett stort ute på balkongen som väntar på att få fjädrar i sig och så har jag ett här inne med små fåglar i sig. Jag vill verkligen tipsa om dessa små fåglar eftersom de är så otroligt söta. Jag köpte dem på TGR för 30:- förpackningen och jag är helnöjd! 
 
Här har vi de små fåglarna som jag köpte som sitter så fint i riset!
 
 
Jag köpte även några stycken stora och satte i min lampa ute i hallen och det blev verkligen pricken över i:et!
 

RSS 2.0