Städa städa varje fredag...

Idag är det städa städa som gäller (fast det är ju torsdag) för senare idag har vi visning av huset. Så tog faktiskt tag i mina fönster. Först tänkte jag bara putsa bort den enorma fågelbajsen som hamnat där men det slutade med att jag tog alla fönster riktigt noga så nu skiner solen in ännu bättre än innan. Min nya fina pelargon står och se fin ut, hoppas den också tycker om rena fönster. Snart kommer Alex hem, längtar som tusan. Ludde ska ägna dagen tillsammans med min mamma eftersom Alex och jag ska iväg ikväll. Hon är så snäll och ställer upp som hundvakt åt oss.


Domdomdom

Jo, jag tänkte att jag skulle berätta om det roliga Alex och jag ska göra imorgon. Vi ska nämligen på en stans up show i Växjö med en man som heter Al Pitcher. För er som inte vet vem han är så måste ni kolla upp honom för han är sjukt rolig. Han kommer från nya Zeeland men bor nu med sin fru i Stockholm. Mycket av hans skämt handlar om hur vi svenskar är och vår svenska kultur..som han ser den. Och jag älskar när man kan identifiera sig i skämt och verkligen känna igen vissa grejer. Antar att det är därför jag tycker han är så rolig. I vilket fall ska det bli superduperskoj. Ännu en rolig sak väntar imorn men det tänker jag inte avslöja vad det är för något än :)


Slappdag

Usch! Riktigt tråkigt väder ute idag. Mörkt och regnigt. Man blir så opepp när det är så. Än så länge har Ludde och jag ätit frukost och tittat på tv. Fast ludde har sovit hela tiden. Han blir nog med opepp av vädret. Ska dammsuga och kanske baka något sen. Imorn kommer Alex äntligen hem igen och då ska vi åka och hitta på en riktigt rolig sak som jag ser fram emot hur mycket som helst. Men det tänkte jag skriva mer om sen.


Sommarlängtan

Har precis varit ute och gått långrundan med mamma och ludde och pratat en massa. Mammor är nog dom bästa att prata med för dom känner en så väl. Tyvärr tror jag att mammor är underskattade. Toppenfint väder ute idag med. Jag kan till och med ha kortbyxor på mig. Sommaren är nog på väg sakta men säkert. Det är bara hålla tummarna för att det blir en lång och varm sommar med fina kvällar. Vidare idag ska jag hjälpa till att så lite och fixa i trädgården. Ha en superfin dag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2992812/images/2012/pic_199757757.jpg" class="image">


Äntligen hemma

Har varit på brukshundsklubben en liten kortis idag på deras öppethusdag men idag var det tyvärr inget för oss. Bättre lycka nästa gång. Har inte hört något från ungdomsgänget heller. Får kanske skick ett påminnelse mail imorgon. Ska träna mer med Ludde imorn, kan behövas. Får se vad det blir för något haha.


Blogg.se appen

Har varit superdålig på att uppdatera bloggen och ta bilder på senaste tiden. Har verkligen inte haft något sug. Men nu har jag laddat ner blogg.se appen till mobilen så förhoppningsvis kan det bara bli bättre. Ikväll ska vi till brukshundsklubben för dom har öppet hus där så ska dit och kika lite igen. Var där förra måndagen också och det var verkligen toppen. Bra träning för Ludde som var helt slut när vi kom hem haha. Har även kontaktat deras ungdomssektion som dom har. De skulle höra av sig till mig idag igen med mer info så vi får se vad dom har att säga :)


Påskafton!

Glad påsk på er alla!

Långfredag

Påsken måste vara den finaste högtiden. Alltså när det gäller pyntet menar jag då. Det är ljust och fint med fina färger. Mycket fäger. I alla fall hemma hos oss. Här det det gult, rött, blått lila jaa de flesta färgerna man kan tänka sig och jag tycker det är så fint. Fast i mitt rum är det mest bara ljust och pastell som gäller. Jag tycker det är så skönt att det äntligen börjar bli riktigt ljust och härligt. Hunden fick sig en omgång med alla saxarna idag. Både kortat och tunnat ut så nu är det bara en halv hund kvar. Tror faktiskt att han verkligen njuter av att bli klippt och fixad. Så skönt när man har en hund som behöver en hel del pälsvård. Det underlättar. Var med mamma på torget i Nybro igår och köpte lite tulpanet och en ny blomma att ha i fönstret där min ena pelagon inte kan stå längre. Den kommer brinna upp annars haha. Solen ligger på hela tiden. Så nu står det varsin tulpanbukett på mitt och Alex nattduskbord har även blandat i lite björkris. Så nu är det påskigt och fint i mitt rum.


Trött hund!

Vardagsmys med Ludde!

RSS 2.0