Våren kanske är här ändå?

Idag gott folk har jag så mycket vårkänslor så det är inte sant! Jag har städat varenda liten vrå, vädrat sängkläder och bytt lakan. Ludde och jag var nere på torget och köpte nya tulpaner och blommor till torget och nu kom vi nyss in från en promenad i solen. Det bästa av allt är att jag kunde gå i bara en fleece utan att frysa och imorn ska det bli ännu finare väder. Kan man inte alltid få vara såhär lycklig?


Kökstök

Idag har jag bakat bullar och stökat i köket. Så nu ligger det ett os av bullukt i hela lägenheten och det luktar så gott. Det blir liksom en hemtrevlig och avslappnande lukt. Lillebror är här idag också eftersom det är sportlov. Det är perfekt att han kan komma hit då och jag tycker det är lika kul varje gång han kommer till oss. Han har hjälpt till att provsmaka bullarna och de gick hem! Senare ska vi hjälpas åt att laga mat tills Alex kommer hem.


Feb. 17, 2013

Jag börjar bli trött på den här snön nu som aldrig verkar ge med sig. Fast egentligen är det nog den evigt gråa himlen jag är trött på. Jag behöver sol, värme och energi nu. Man blir så glad av att höra fåglarna och se lite solstrålar. Nu är det bara dött men så fort solen tittar fram så får man en gnutta hopp om att våren och sommaren är på väg. Jag längtar så mycket så jag nästan spricker! Här är en bild från förra våren när Ludde låg bland alla vitsipporna.


Ännu mer loppis

Jag är ju som alla vet helt såld på loppisar och idag va jag på en igen! Och idag fyndade jag två stycken lampor till våra fönster här hemma så att de inte är så mörkt! Den ena lampan hittade jag bara en skärm till och hade en lampfot här hemma. Tyvärr passade det inte riktigt ihop men jag tycker skärmen är så fin så det får se ut så ett tag tills jag får tag på en fot som passar bättre till.


Passa på nu!

Här om dagen köpte jag ett gäng hyacinter nere på torget för bara fem kronor styck. Jag tycker man ska passa på att införskaffa sig nya nu. Jag köpte några rosa och en vit då känns det inte lika juligt men det luktar ljuvligt! Nu väntar jag bara på att de ska slå ut helt och stå där och bara se fina ut. Passade även på att köpa en ny pelargon idag också. En engelsk till och med. Så nu börjat det se bebott här inne när det står lite blommor i våra fönster nu saknas det bara tavlor och gardiner till vårt grästrum!


Städa städa!

Jag tror att jag lider av städmani. Jag kan liksom bara inte sluta. Jag springer omkring med mitt spray och sprayar lite överallt. Det finns inget jag använder så flitigt som mitt köksspray. Det är bra till allt! Jag vet inte vad den där städmanin kommer ifrån egentligen. Jag antar att det är för att man inte vill uppfattas som smutsig och äcklig. Det kan ju inte finnas folk som trivs med att ha det smutsigt hemma? Men samtidigt vill jag inte ha det för städat heller. Jag vill liksom ha det normalstökigt. Förstår ni vilket dilemma jag har?


Lillpojken

Luddes absoluta favoritplats i lägenheten är balkongen för där finns det nämligen en glasruta man kan se ut genom. Igår när vi vaknade så öppnade jag balkongdörren för att vädra lite och Ludde sprang ut med en gång medan jag satte på kaffe och fixade i köket. Efter ett tag tyckte jag att han hade varit borta jättelänge och smög iväg för att se vad han gjorde. Då hittade jag honom på balkongen (såklart) helt paralyserad av sopgubbarna som hämtar allt i soprummet. Han så ungefär ut som ett liten kille på dagis som ser en traktor precis utanför staketet. Och där satt han tills gubbarna hade åkt. Som tur var hann jag fånga honom på bild. Jag fick mig ett gott skratt och en stor kopp kaffe till frukost den dagen!


Garant

Jag måste bara tipsa om Willys märke som heter garant. Inte för att jag vet om det är någon vidare kvalité på grejorna mer bara för att de har så otroligt fina förpackningar!


Nu så!

Nu börjar vi bli inflyttade och nästan helt klara till och med! Det har varit en väldigt intensiv helg med mycket nya intryck men än så länge så känns allt bara toppen! Det är ljust och fint i lägenheten och röklukten börjar sakta men säkert försvinna. Jag har tyvärr inte hunnit ta så många bilder på hur det ser ut än men jag skulle kunna lägga upp de få jag har! Ha en superfin dag!


RSS 2.0