Spårandet

Jaha nu är det dags att komma igång igen. Men spårningen alltså. Har legat lite på latsidan vad det gäller det på den senaste tiden. Har lagt mer tid på att konditionsträna Ludde istället. Men nu ska vi sätta igång igen! Jag har ju sett till att skaffat mig ett tävlingslicens med så vi kan börja i öppen klass. Men tanken är att gå öppen klass-kurs innan vi ger oss på det och det får bli efter vintern. Så i vinter kan vi ha fokus på konditionsträning och skotträning! För det är väl inte bara jag som tycker att man ska skotträna sin hund innan öppen klass?


Kommentarer
Postat av: Elon och Linus matte

Hej !
Har stängt ner min blogg tillfälligt, så jag skriver inte alls på den. Har varit lite tufft kring den, så jag tar en paus. Kommer antagligen öppna den igen och skriva till jul.
/Carola

Svar: Åh nej! Jag saknar er jättemycket ju! Hoppas verkligen att ni kommer tillbaka igen!!Kram!
Hannah Fransén

2012-11-11 @ 13:45:46
URL: http://sjuktsjuk.blogspot.com
Postat av: Elon och Linus matte

Har öppnat bloggen igen :)

Svar: Woho!! Har det varit mycket elaka kommentarer på bloggen?
Hannah Fransén

2012-11-11 @ 16:38:26
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Elon och Linus matte

Tack för glädje kommentaren på hundarnas blogg. Nej, det har varit folk som har tagit åt sig av det jag har skrivit och sedan "hoppat" på mig. Orkade inte till slut, men nu kör vi igen

Svar: Jag känner igen det där! Det är så tråkigt att man inte ska kunna säga någonting utan att folk ska ha åsikter. Men man får försöka att bara skaka av sig skiten! Det är många som har åsikter om vad jag tycker om viltspår kan jag ju säga haha
Hannah Fransén

2012-11-11 @ 17:04:28
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Tess

Vilken söt liten Ludde du har.. Jag spåra mycket i början med Roy..men sen tog lydnaden så mycket tid ...men nästa år ska vi nog komma igång igen :)

2012-11-11 @ 17:35:00
URL: http://encockersvardag.blogspot.com/
Postat av: Pia

Borde oxå ta mig i kragen å dra ett spår, börjar bli länge sen sist. Men å andra sidan tar Tuffsen upp "naturliga spår" när vi e i skogen :)

Måste ni ha licens i Sverige, hur funkar det?

2012-11-13 @ 08:21:37
URL: http://pia84.blogg.se
Postat av: Pia

Tror vi har lite andra regler här i Finland, här har jag inte hört om att man behöver licens för att delta i spårprov (vad jag vet, e det bara i agility man behöver licens här).

Har googlat å googlat men fattar fortfarande inte, vad är "bruks"? Vet att vi har det här oxå men jag vet fortfarande inte vad det är och för vilka raser? :D Så, nu har jag ställt min dumma fråga ;) Men bättre att känna sig dum en gång än att inte fråga överhuvudtaget och fortfarande inget veta... :))

Svar: Jag skriver ett inlägg om vad tävlingslicens :P
Hannah Fransén

2012-11-13 @ 11:33:46
URL: http://pia84.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0