Klicker

Gissa vem som har gått och skaffat sog en klicker och börjat klickerträna? Jo jag! Jag som alltid har varit så anti står med en klicker i högst hugg och klickar och kastar godis för att få in vad det betyder. Det är inte bara det att jag har köpt en och klickar på jag tycker dessutom att det är roligt. Så nu blir det klickerträning och så småning om även skvallerträning. Ja, ibland får man försöka ge saker och ting en chans i alla fall. Så nu ligger Ludden bredvid mig och sover. Han är antagligen lite trött efter all klickerträning och lek med kompisen Loffe.


Kommentarer
Postat av: Annie

Säg till hur det fungerar! Har nobbat klicker på grund av att jag vill kuna belöna lika bra även om jag råkat glömma den hemma :-)

2012-01-19 @ 22:05:30
URL: http://selain.blogg.se/
Postat av: C.J.

Va kul! Jag har exakt en sån där blå på bilden. =)

2012-01-20 @ 15:31:42
URL: http://mightytigress.blogspot.com
Postat av: Nea

Ja gör det! Kan dock rekommendera att öva och testa någon gång innan man gör det inför ett viktigt tillfälle, det kan vara bra att se vad som funkar på ens eget hår.

Förresten, visst kan hundar lukta gott! Jag kan ligga i timmar och snofsa på päronens hund, hon luktar jättegott.

2012-01-20 @ 23:22:07
URL: http://menud.blogg.se/
Postat av: Cruellas sida

Klicker är toppen. Ju mer du tränar desto roligare blir det.

2012-01-21 @ 01:22:18
URL: http://crllaue.blogspot.com
Postat av: Elon och Linus matte

Har ärligt talat inte fattat detta med klicker, ska man sluta med klickern när hunden har lärt sig det den ska ? Varför inte bara ge godis som vanligt ? Jag har använt klicker på ett trick med Elon och det gick bra, ska även få hundarna att lyssna på pipa och sedan klicka när de kommer. Fast jag fattar ännu inte riktigt varför ett klick och snabbt godis ?

2012-01-28 @ 19:25:19
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Rebecca

Alltså du är ju bara så himla söt! Tycker du ska komma in och hälsa nästa gång du går förbi! Jag jobbar både på Kalmar elektriska och på Kullzénska! Kram!

2012-01-29 @ 15:55:17
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0